Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website (dinearvinger.dk) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Betingelser for brug af arvetjek og deltagelse i konkurrence

Ved accept af samtykke for brug af arvetjekket, siger du ja til at Dine Arvinger ApS må kontakte dig direkte via. Telefonisk opkald og e-mail yde gratis juridisk rådgivning på baggrund af deltagelse i den månedlige konkurrence
Hvis du ikke ønsker at modtage målrettede henvendelser fra os, kan du afmelde dette ved at sende en e-mail til kontakt@dinearvinger.dk.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og muligvis vise dig målrettede annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer muligvis blive mindre relevante for dig samt optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Facebook

Facebook Inc. (“Facebook”), som er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.facebook.com/about/privacyshield.

Facebooks pixel indsamler tre typer data, når den indlæses:
HTTP-headere – Alt det, der står i HTTP-headere. HTTP-headere er en standardwebprotokol, der som standard sendes mellem en browseranmodning og en server på internettet. HTTP-headere indeholder IP-adresser, oplysninger om webbrowseren, sidelokation, dokument, henviser og brugeragent.

Pixelspecifikke data – Det omfatter pixel-id og Facebook-cookien.

Valgfrie værdier – Det er muligt at sende yderligere oplysninger om besøg via brugerdefinerede datahændelser. Eksempler på brugerdefinerede datahændelser er henvendelser, sidetype med flere. Læs mere om brugerdefinerede datahændelser her.
Disse data sendes med henblik på forbedring af hjemmesidens indhold, at vise dig relevante annoncer samt måling og analyse af interaktion med annoncer og hjemmesiden.

Google Analytics

Google Analytics v/Google Inc, som er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Læs mere om hvilken type data Google Analytics opsamler, samt hvad de pågældende data bruges til i afsnittet “Personoplysninger”. Data opbevares maksimalt i 26 måneder.
Google Ad Services (Google AdWords m.fl.)
De oplysninger som sendes til Google Analytics vil i begrænset omfang også kunne importeres til Google AdWords. Disse oplysninger vil både omhandle din færden og brug af hjemmesiden med henblik på at måle effekten af annoncering samt til brug i remarketinglister. Læs mere her: https://privacy.google.com/businesses/processorterms/

Privatlivspolitik

For os hos Dine Arvinger ApS er det vigtigt, at du og dine personlige data behandles med ansvarlighed med hensyn til din integritet. Denne politik beskriver også dine rettigheder og hvordan du udøver dine rettigheder.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Når du bruger vores tjenester eller handler hos os, kan du direkte eller indirekte give os oplysninger om dig selv på en række forskellige måder.

Oplysninger du giver os, som kan være:
Kontaktoplysninger – Navn, adresse, E-mail-adresse, Mobiltelefonnummer, Fakturering og fragtadresse mv.
Personligt identifikationsnummer – CPR-nummer.
Betalingsoplysninger – faktureringsoplysninger og bankkontonummer.

Hvad gør vi med dine oplysninger?
Når du er kunde hos Dine Arvinger ApS, køber vare eller tjenester, acceptere du en handels og leveringsaftale. I forbindelse med dette vil dine personlige oplysninger blive gemt og bruges til at levere vare og fakturere for vores tjenester.

Baseret på handels og leveringsaftalen behandles dine personlige oplysninger til:
• Gennemfør dit køb af varer og tjenester og, hvis det er nødvendigt, verificere din identitet.
• Giv kundesupport og information om produkter og tjenester, du anmoder om
• Levering af varer og tjenesteydelser
• Eventuel garanti, service og klage spørgsmål

Hvis du giver dit samtykke, kan dine personlige oplysninger blive brugt til:
• Ved accept af samtykke, accepterer jeg, at Dine Arvinger ApS må kontakte mig via e-mail, telefon, SMS, MMS, brev med rådgivning, nyheder og tilbud om juridiske dokumenter, samt at de registrerer de af mine kontaktoplysninger, som er nødvendige herfor.
• Cookies gemmer dine webindstillinger for at skabe en bedre brugeroplevelse og målrette relevante markedsforretninger til dig
• Inviter dig til at deltage i kundeundersøgelser / forretningsudviklingsinitiativer

Dine Arvinger ApS vil også indsamle og behandle personlige data for at overholde gældende lovgivning som f.eks. regnskabslovgivning, skattelovgivning mv.

Kommuniker med dig.
Dine Arvinger ApS kan også bruge dine oplysninger til at kommunikere med dig via e-mail, telefon og anden elektronisk kontakt. Hvis du ikke ønsker at modtage målrettede meddelelser fra os, kan du afmelde dette ved at sende en e-mail til kontakt@dinearvinger.dk

Bemærk venligst, at en ændring ikke altid sker med det samme. Vi imødekommer din anmodning så hurtigt som praktisk muligt og stræber efter at lave ændringer seneste 30 dage efter modtagelsen af din anmodning.

Hvem kan vi dele dine oplysninger med.
For at bruge vores tjenester og levere dine varer til dig, kan vi overføre til eller dele dine oplysninger med udvalgte tredjeparts virksomheder.

Leverandører og underleverandører tilknyttet Dine Arvinger ApS.
For at opfylde vores forpligtelser over for dig og til andre formål, der er beskrevet i denne politik kan Dine Arvinger ApS dele dine personlige oplysninger med samarbejdspartner, leverandører eller underleverandører.

Betalings- og kredit-virksomheder.
For at administrere dine betalinger kan dine data deles med finansielle partner.

Myndigheder.
Pga. juridiske krav eller med din godkendelse kan Dine Arvinger ApS dele dine oplysninger med myndigheder som Told, Skat, Politi eller andre myndigheder.

Sikkerhed.
Dine Arvinger ApS stræber efter at beskytte dine personlige oplysninger og opretholde et passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre uhensigtsmæssige eller ufrivillige gengivelser, adgangsret, tab, ændring eller skade af personlige oplysninger.
Kun Dine Arvinger ApS eller vores leverandører og samarbejdspartner, der har brug for adgang til dine personlige oplysninger til en bestemt opgave, får adgang til dine personlige oplysninger.

Hvad vi ikke vil gøre med dine oplysninger
Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.

Hvor gemmer vi dine data
Vi vil i stor udstrækning håndtere dine personoplysninger inden for EU på egne servere eller ved underleverandørers server.

Hvor længe vil vi gemme dine data
Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, der er angivet i denne politik. Når vi gemmer dine data til andre formål f.eks. at opfylde kravene til f.eks. regnskabsloven, gemmer vi dine data kun så længe det er nødvendigt og / eller påkrævet ved lov for de respektive formål. Vi vil udføre regelmæssige påmindelser og fjerne personlige oplysninger, hvis de ikke længere er nødvendige.

Dine rettigheder

Ret til adgang til dine data.
Du kan anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig, og verificere de oplysninger, vi har om dig. Kopien er gratis, og vi stræber efter at give dig svar inden for 30 dage.

Ret til berigtigelse
Du ret til at få disse ændret / rettet forkerte eller ufuldstændige oplysninger om dig selv.

Ret til at blive slettet (“ret til at blive glemt”)
Hvis du ikke længere vil have os til at gemme dine data, har du ret til at få dine data slettet, forudsat at de ikke længere er nødvendige til det formål de blev indsamlet til. Der kan imidlertid være lovlige forpligtelser som f.eks. regnskabsregler, der forhindrer os i at slette dele af dine data med det samme. I så fald gemmer vi kun de data, som vi ved lov skal beholde. Hvis behandlingen er baseret på samtykke, og dette er tilbagekaldt, bliver dine data slettet.

Ret til at begrænse
Du har ret til at kræve, at data begrænses, hvis et af følgende gælder:
• Hvis du nægter at dine personlige oplysninger er korrekte
• Behandlingen er ulovlig
• Vi har ikke længere brug for oplysningerne, men du har brug for dem til at bestemme, kræve eller forsvare et juridisk krav.

Ret til dataoverføring
Du har ret til at få de personlige oplysninger, du har givet os eller opsamlet automatisk sendt til dig selv eller til en anden registeransvarlig. Såfremt dette ikke påvirker tredjemands rettigheder negativt.

Ret til at inddrage samtykke
Du kan til enhver tid inddrage ethvert samtykke, du gav til Dine Arvinger ApS

Rettigheder til profilering
Du har ret til at træffe beslutninger om egne data der udelukkende baseret på automatiseret indsamling, herunder profilering, som kan have juridiske konsekvenser eller tilsvarende gene for dig.
Dette gælder dog ikke:
• Hvis det er nødvendigt for indgåelse eller udførelse af en aftale med dig,
• hvis tilladt efter gældende lovgivning

Kontakt os.
Den persondatadataansvarlige er Dine Arvinger ApS, Industrivænget 18, 4622 Havdrup CVR. 40037381
Har du spørgsmål vedrørende håndtering af dine personlige oplysninger, kan du sende os en e-mail på kontakt@dinearvinger.dk eller ringe på tlf. 32 11 11 00.
Tilsynsmyndighed
Datatilsynet er den tilsynsmyndighed, der fører tilsyn med, at de personer, der håndterer personoplysninger, overholder databeskyttelsesforordningen. Hvis du mener, at Dine Arvinger ApS
behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesforordningen, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Opdateringer.
Dine Arvinger ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere denne politik. Oprettet 12-12-2018