JURISTER & PARTNER

Har du brug for at tale med en jurist eller en advokat ansigt til ansigt? Eller måske har du et juridisk behov, så kan Dine arvinger hjælp dig. Mange danskere vælger at oprette deres dokumenter online hos Dine Arvinger, men nogle gange har man behov for et fysisk møde. Vi kan derfor tilbyde et fysisk møde på Hammerensgade 11, 1267 København K eller et telefoniskmøde med henblik på juridisk rådgivning. Vi rådgiver og opretter juridisk dokumenter over hele Danmark.

Testamente hos Dine Arvinger

  • Udfyld hjemmefra

  • Gratis juridisk rådgivning

  • Underskriv

BLIV JURIDISK PARTNER

I takt med at Dine Arvinger kontinuerligt vokser, søger vi nye juridiske partnere. Som partner kan du f.eks. få henvist klienter vedr.: Skøder, skilsmissesager, boopgørelser, erhvervsretslige sager og meget andet. Dine Arvinger får mange forskellige henvendelser, og vi sender dem videre til vores partnere kvit og frit.

UDVÆLGELSE AF PARTNERE

Vores partnere skal være af den bedste kvalitet. Når vi henviser en klient, så lægger vi vægt på, at vores partnere har følgende værdier:

• Faglig kompetence. Faglig kompetence inden for de områder, som partneren fører sit virke i.
• En aftale er en aftale, og partneren sørger altid for at levere den rette kvalitet til den rette tid til klienten. Vi forventer, at vores partnere kontakter klienter samme dag, som partneren har fået henvendelsen fra Dine Arvinger.
• Fair priser. Priserne hos vores partnere skal være fair. Vores Partnere er højt specialiserede, og det koster selvfølgelig noget at få en service hos dem. Priserne skal dog være fair, så klienterne føler sig tryg og godt behandlet.

Hvis du ønsker, at være partnere, og du kan nikke ja til ovenstående, så kan du rette henvendelse til Dine Arvinger. Herefter kan vi drøfte, om du kan blive partner til os, og efterfølgende få tilsendt klienthenvendelser.

HVAD SKAL PARTNERNE GØRE?

I takt med at Dine Arvinger kontinuerligt vokser, søger vi nye juridiske partnere. Som partner kan du f.eks. få henvist klienter vedr.: Skøder, skilsmissesager, boopgørelser, erhvervsretslige sager og meget andet. Dine Arvinger får mange forskellige henvendelser, og vi sender dem videre til vores partnere kvit og frit.

KLIENTHENVENDELSER

Hvor mange klienthenvendelser kan du forvente at få som partner?

Svaret er fra 0 til 100. Det kommer an på, hvilke Kerneområder du har som partner samt, hvor du fysisk er placeret i landet. I starten vil du modtage få eller ingen henvendelser, og du kan forvente en del af henvendelser over de kommende år. Vi opererer over hele landet med henblik på langvarige relationer i partnerskaber.

HVILKE HENVENDELSER FÅR DU?

Vi sortere vores partnere efter faglig kompetencer og geografisk placering. Når vi får en klienthenvendelse, som har behov for hjælp fra partnernetværket, så finder vi først og fremmest den rette faglig kompetence. Herefter ser vi, hvor partnerne er placeret geografisk. Efterfølgende sendes henvendelsen pr. e-mail til den rette samarbejdspartner.

KONTAKT OS OG FÅ EN PARTNERSAMTALE

Ring til os på tlf. 70 44 48 78, eller skriv en mail på Kontakt@dinearvinger.dk  Herefter kan vi aftale et tidspunkt for telefoniskmøde vedrørende partnerskab. Vi ser frem til at tale med dig, så vi i fællesskab kan tilbyde klienterne en god og behagelige service.

Kontakt os

Hos Dine Arvinger værdsætter vi din tillid og det er meget vigtigt for os at dine dokumenter er korrekt udarbejdet og at du føler dig tryg igennem hele processen.

Er du bekendt med din arvesituation – tag testen her

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål,
eller ønsker at få et tilbud på en opgave

Vores arbejdsproces

Vi sørger for at imødekomme dine ønsker og guider dig nemt og professionelt gennem hele processen.

Telefonisk rådgivning eller kundemøde

En af vores specialuddannede juridiske rådgivere ringer dig op og guider dig igennem et gratis familietjek. Familietjekket giver dig overblik over, hvordan du og din familie er sikret juridisk ved død, skilsmisse og sygdom.

Vi modtager dine oplysninger

Vi modtager dine oplysninger til brug for udarbejdelse af dit juridiske dokument og opbevarer disse oplysninger sikkert i henhold til persondataloven.

Du modtager og godkender vores udkast

Samtalen afsluttes med en opsummering og godkendelse, så vi sikrer, at dokumentet bliver udarbejdet i henhold til dine ønsker og behov. Vi påbegynder udarbejdelsen af dit juridiske dokument indenfor en hverdag efter samtalen.

Du modtager dit færdige testamente

Vi sender det juridiske dokument i 2 eksemplarer til dig. Du kan modtage dokumentet via krypteret og sikker e-mail eller pr. post.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte os uanset om du blot har spørgsmål eller hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Store besparelser på mange af vores produkter. der gælder indtil d. 31. oktober 2021. Se mere