Om os

Vi tager os tid til at hjælpe hver enkelt af vores kunder og sikrer din tryghed igennem hele processen ved at levere den bedst mulige service

Om DineArvinger

Vi er specialiseret inden for familie- og arveret og har flere års erfaring med rådgivning og udarbejdelse af korrekte testamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familieretten. Vi er uddannet på Københavns Universitet og Copenhagen Business School og har opbygget erhvervserfaring fra ansættelser ved advokatkontorer og juridiske virksomheder.

Hos os er det vigtigt, at du føler, at der bliver taget hånd om dig og at du føler dig tryg. Processen hos os er derfor en samtale med dig om din situation og ønsker, en forklaring om gældende lovgivning og rådgivning af, hvad der er bedst i din situation og efterfølgende et juridisk skræddersyet dokument.

Vi bestræber os på at nedfælde dine ønsker og rådgiver dig således at dine ønsker er i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du er derfor sikret et juridisk korrekt dokument. Dine Arvinger har desuden en rådgiverforsikring således at du som klient kan føle dig tryg hele vejen igennem.

  •  Vi sikrer, at du får et juridisk korrekt og gyldigt dokument.
    Dine Arvingers stærke faglighed er din garanti for, at vi udarbejder korrekte og gennemarbejdede familieretlige dokumenter, der sikrer dig og din familie.
  • Du er i fokus hele vejen gennem processen.
    Vi lægger afgørende vægt på at imødekomme den enkelte klients ønsker. Hos Dine Arvinger får du et skræddersyet juridisk dokument, der passer til netop dine behov.

Vi tilbyder prisgaranti såfremt et andet tilbud på et juridisk dokument yder samme service som Dine Arvinger.

Teamet

Saira Ali

Jurist; Cand.Jur

Yasser Marzouk

Revisor; Cand.Merc.Aud.

Sofie Larsen

Jurist; Cand.jur

Farheen A.

Stud.jur. Studentermedhjælper

Aiza N.

Stud.jur. Studentermedhjælper

Torben Hansen

kundeservice

Teamet

Saira Ali
Cand.Jur

Uddannet fra Københavns Universitet med fleres års erfaring indenfor familie- og arveret.
”Jeg lægger vægt på, at hele processen ved at oprette et familieretligt dokument bliver simpelt, overskueligt og letforståeligt således, at enhver dansker kan sikre sig selv og sin familie uden store omkostninger og besvær. Min rådgivning er grundig og fyldestgørende og udarbejdelsen af dokumenterne er juridisk korrekte.”

Yasser Marzouk
Cand.Merc.Aud

Uddannet fra Copenhagen Business School med speciale i skattemæssige konsekvenser og flere års erfaring fra advokat/revisor kontorer. Har igennem de sidste par år oparbejdet familieretlig erfaring således, at Yasser kan rådgive i arveretten og dertilhørende skattemæssige fordele og ulemper.

Er du bekendt med din arvesituation – tag testen her

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål,
eller ønsker at få et tilbud på en opgave

Vores arbejdsproces

Vi sørger for at imødekomme dine ønsker og guider dig nemt og professionelt gennem hele processen.

Telefonisk rådgivning eller kundemøde

En af vores specialuddannede juridiske rådgivere ringer dig op og guider dig igennem et gratis familietjek. Familietjekket giver dig overblik over, hvordan du og din familie er sikret juridisk ved død, skilsmisse og sygdom.

Vi modtager dine oplysninger

Vi modtager dine oplysninger til brug for udarbejdelse af dit juridiske dokument og opbevarer disse oplysninger sikkert i henhold til persondataloven.

Du modtager og godkender vores udkast

Samtalen afsluttes med en opsummering og godkendelse, så vi sikrer, at dokumentet bliver udarbejdet i henhold til dine ønsker og behov. Vi påbegynder udarbejdelsen af dit juridiske dokument indenfor en hverdag efter samtalen.

Du modtager dit færdige testamente

Vi sender det juridiske dokument i 2 eksemplarer til dig. Du kan modtage dokumentet via krypteret og sikker e-mail eller pr. post.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte os uanset om du blot har spørgsmål eller hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Store besparelser på mange af vores produkter. der gælder indtil d. 31. oktober 2021. Se mere