PARTNERE

Dine Arvinger har en række samarbejdspartner. Hovedpartnerne er diverse virksomheder og velgørende organisationer.

Testamente hos Dine Arvinger

  • Udfyld hjemmefra

  • Gratis juridisk rådgivning

  • Underskriv

VIRKSOMHEDER

Virksomheder fra hele Danmark er tilknyttet Dine Arvinger platform, så vores kunder kan få den bedst mulige juridiske hjælp.
Når du er i kontakt med Dine arvinger, så har vi mulighed for at hjælp dig over hele Danmark uanset din lokation.
Vi søger kontinuerligt at udvide kredsen af partnere for, at optimere vores platform bedst muligt.

VELGØRENDE ORGANISATIONER

Det er vigtigt for Dine Arvinger at bidrage med velgørenhed. Vi har derfor gjort det muligt for alle der ønsker at donere noget af deres arv til en velgørende organisationer, at oprette testamenter gratis hos os.

Velgørende organisationer får hvert år mange millioner kroner i donationer gennem testamenter. Vi er stolte af at bidrage til disse donationer gennem vores gratis testamenteoprettelse.

Kender du til en der ønsker, at donere noget af sin arv til en velgørende organisation, der bør sikre sig gratis oprettelse af testamenter? Læs her, hvad du kan gøre for, at få oprettet gratis testamenter hos os.

Ønsker du at vide mere om

Kontakt os

Hos Dine Arvinger værdsætter vi din tillid og det er meget vigtigt for os at dine dokumenter er korrekt udarbejdet og at du føler dig tryg igennem hele processen.

Er du bekendt med din arvesituation – tag testen her

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål,
eller ønsker at få et tilbud på en opgave

Vores arbejdsproces

Vi sørger for at imødekomme dine ønsker og guider dig nemt og professionelt gennem hele processen.

Telefonisk rådgivning eller kundemøde

En af vores specialuddannede juridiske rådgivere ringer dig op og guider dig igennem et gratis familietjek. Familietjekket giver dig overblik over, hvordan du og din familie er sikret juridisk ved død, skilsmisse og sygdom.

Vi modtager dine oplysninger

Vi modtager dine oplysninger til brug for udarbejdelse af dit juridiske dokument og opbevarer disse oplysninger sikkert i henhold til persondataloven.

Du modtager og godkender vores udkast

Samtalen afsluttes med en opsummering og godkendelse, så vi sikrer, at dokumentet bliver udarbejdet i henhold til dine ønsker og behov. Vi påbegynder udarbejdelsen af dit juridiske dokument indenfor en hverdag efter samtalen.

Du modtager dit færdige testamente

Vi sender det juridiske dokument i 2 eksemplarer til dig. Du kan modtage dokumentet via krypteret og sikker e-mail eller pr. post.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte os uanset om du blot har spørgsmål eller hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Store besparelser på mange af vores produkter. der gælder indtil d. 31. oktober 2021. Se mere