VELGØRENHED OG TESTAMENTE

Støt velgørenhed, og giv dine arvinger flere penge

Testamente hos Dine Arvinger

  • Udfyld hjemmefra

  • Gratis juridisk rådgivning

  • Underskriv

30%-REGLEN

Formindsk arveafgift ved brug af 30%-reglen. Fordelagtig for dig, der ikke har direkte arvinger og ønsker dine, nevøer/niecer, søskende eller venner som arvinger.
Dine Arvinger støtter velgørenhed. Alle velgørende organisationer kan få oprettet testamenter med donationer online hos os. Testamenterne er gratis for organisationen og for velgøreren, Dine Arvinger skal ikke have noget for dette.

HVORFOR VELGØRENHED?

Mange velgørende organisationer får store donationer, når de modtager arv gennem testamenter. Udfordringen for de velgørende organisationer er desværre, at danskerne ikke får oprettet testamenter, fordi det er for dyrt og besværligt.

Hos Dine Arvinger hjælper vi alle velgørende organisationer ved at oprette testamenter online gratis. Det er gratis for dig der gerne vil donere noget af din arve til organisationer.

HVORDAN OPRETTER JEG GRATIS TESTAMENTE?

Alle kan få oprettet et gratis testamente, så længe der er tale om donation til en velgørende organisation. Man kan få oprettet gratis testamenter online hos Dine Arvinger. Det eneste man skal gøre er følgende:

• Du skal kontakt Dine arvinger og informere om dit ønske om at oprette et gratis testamente med henblik på donation til en velgørende organisation. Det koster dig ikke noget, når der er donation i testamentet. Vores dygtige jurister vil derefter tage en dialog med dig med henblik på rådgivning og udarbejdelse af testamentet.

KAN PRIVATPERSONER GØRE NOGET?

Hvad kan du gøre, hvis du ikke arbejder for en velgørende organisation? Mange danskere vil gerne hjælpe velgørende organisationer, og det kan du også gøre.

Du kan gøre de velgørende organisationer opmærksomme på, at de kan få oprettet et testamente gratis hos Dine Arvinger. Mange organisationer er glade for at få en opringning eller at få en mail fra deres velgørere.

Del på Facebook

Du kan også dele denne artikel på Facebook og bede dine venner dele den. Ofte ender Facebookdelinger med, at flere danskere vil donere til organisationer.

Vi håber, at alle danske borger i Danmark vil benytte sig af denne mulighed. Det vil give store donationer uden, at det koster noget at få oprettet et testamente.

Kontakt os

Hos Dine Arvinger værdsætter vi din tillid og det er meget vigtigt for os at dine dokumenter er korrekt udarbejdet og at du føler dig tryg igennem hele processen.

Er du bekendt med din arvesituation – tag testen her

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål,
eller ønsker at få et tilbud på en opgave

Vores arbejdsproces

Vi sørger for at imødekomme dine ønsker og guider dig nemt og professionelt gennem hele processen.

Telefonisk rådgivning eller kundemøde

En af vores specialuddannede juridiske rådgivere ringer dig op og guider dig igennem et gratis familietjek. Familietjekket giver dig overblik over, hvordan du og din familie er sikret juridisk ved død, skilsmisse og sygdom.

Vi modtager dine oplysninger

Vi modtager dine oplysninger til brug for udarbejdelse af dit juridiske dokument og opbevarer disse oplysninger sikkert i henhold til persondataloven.

Du modtager og godkender vores udkast

Samtalen afsluttes med en opsummering og godkendelse, så vi sikrer, at dokumentet bliver udarbejdet i henhold til dine ønsker og behov. Vi påbegynder udarbejdelsen af dit juridiske dokument indenfor en hverdag efter samtalen.

Du modtager dit færdige testamente

Vi sender det juridiske dokument i 2 eksemplarer til dig. Du kan modtage dokumentet via krypteret og sikker e-mail eller pr. post.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte os uanset om du blot har spørgsmål eller hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Store besparelser på mange af vores produkter. der gælder indtil d. 31. oktober 2021. Se mere